Blogger Template by Blogcrowds

.

I somras gjorde jag en hel massa saker...men hann inte riktigt med allt jag trodde! =) Blev mycket bärplockning och bakning blandat med jobb jobb jobb. Försöker hinna ifatt nu. Vi får väl se. Bjuder på ett av recepten nu...

Paj med hallonpannacotta
Botten                                          Pannacotta                              Garnering
12 digestivekex                            3 gelatinblad                             3-4 dl hallon
75 g smör                                     2 ½ dl vispgrädde
1 tsk kanel                                    500 g Kesella hallon


Mixa kex, smör och kanel, tryck ut i botten på en form (ca 24 cm i diameter) med löstagbar kant. Låt stå i kylen i 15 minuter.
Låt gelantinbladen ligga i blöt i 5 min (i kallt vatten). Koka upp grädden, rör ner gelantinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kvarg. Häll ovanpå pajskalet. Låt stå i kylen 3 timmar.
Garnera med färska hallon.

Riktigt fräsch efterrätt i mitt tycke. Inte för söt. =) Men väldigt god...

Over and out! //Sussie








0 kommentarer:

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida